Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

TESHİDER TÜM TEMİZLİK SEKTÖRLERİ VE HİZMETLERİ DERNEK BAŞKANI AYNI ZAMAN DA ARENA VE TEMİZLİK İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

TESHİDER TÜM TEMİZLİK SEKTÖRLERİ VE HİZMETLERİ DERNEK BAŞKANI AYNI ZAMAN DA ARENA VE TEMİZLİK İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI.

TESHİDER TÜM TEMİZLİK SEKTÖRLERİ VE HİZMETLERİ DERNEK BAŞKANI AYNI ZAMAN DA ARENA VE TEMİZLİK İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
27.10.2024
A+
A-

TESHİDER TÜM TEMİZLİK SEKTÖRLERİ VE HİZMETLERİ DERNEK BAŞKANI AYNI ZAMAN`DA ARENA TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Osman GÜLAÇTI, Cumhuriyetimizin kuruluşun 101.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklama yok.

ARENA TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Osman GÜLAÇTI, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Aziz Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, zaferini Cumhuriyet ile taçlandırdığı günün 101. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Açıklama yok.

19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelesi, her türlü zorluğa ve imkânsızlıklara rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.

Açıklama yok.

Bu büyük zaferin sonucunda ecdadımızdan bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet miras kalmıştır. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir.

Açıklama yok.

Aziz Milletimiz, yaşanılan tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmış, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedefler etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Bizler de ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.

Açıklama yok.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları vatan kılarak bizlere böylesine güzel bir ülke armağan eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıl dönümünü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.