Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

“Birleşik Rusya” uluslararası vatansever çevrimiçi flash mob “Zafer Coğrafyası” düzenleyecek

“Birleşik Rusya” uluslararası vatansever çevrimiçi flash mob “Zafer Coğrafyası” düzenleyecek
REKLAM ALANI
04.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” uluslararası vatansever çevrimiçi flash mob “Zafer Coğrafyası” düzenleyecek
2024,

İlk kez dost ülkeler, komşu ülkeler ve Orta Asya katılacak
Uluslararası vatansever çevrimiçi flash mob “Zafer Coğrafyası” 2 Mayıs’tan 9 Mayıs’a kadar gerçekleşecek.

Eyleme katılmak için, askeri ihtişamlı yerler veya İkinci Dünya Savaşı ve askerlerimizin başarılarıyla ilgili herhangi bir yer hakkında fotoğraf veya video formatında kısa öykü içeren bir yayını sosyal ağlarda yayınlamanız gerekir. Sonunda yerin bölgesini ve adresini belirtmeniz gerekiyor.

“Her aile, atalarının kahramanlıklarını unutmamak, geleceğimiz için savaşanları hatırlamak için bu hikayeleri nesilden nesile dikkatle aktarıyor. Birleşik Rusya Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı Olga Zanko, ” Ülkenin her köşesinde anıtlar, askeri mezarlar, gazilerin evleri veya anma yerleri olsun savaşın izlerini bulabilirsiniz” dedi .

Gönderiye ilişkin bilgiler çeşitli kaynaklardan alınabilir – halka açık kaynaklarda, tarihi mekanlarda, yerel tarihçilerin ve tarihçilerin verilerini kullanabilir veya kendi gelişmelerinizi veya bilgilerinizi alabilirsiniz. Hem bilinen hem de pek bilinmeyen yerler hakkında konuşabilirsiniz.

Katılımcıların yazdıkları yer; bir ev, bir tarla, bir yol, bir anıt, bir fabrika atölyesi, cepheye gönderildikleri bir yer ve diğerleri olabilir.

Bir yayın yayınlarken, #Feat Coğrafyası, #Zafer Burada Doğdu, #Birleşik Rusya’nın destekçileri, #Zafer, #BüyükZafer hashtag’lerini koymalı ve metni “Zafer burada doğdu” ifadesiyle bitirmelisiniz.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Yardımcısı, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#flashmob
#Büyük Vatanseverlik Savaşı
#sosyal ağ
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provedyot-mezhdunarodnyj-patrioticheskij-onlajn-fleshmob-geografiya-pobedy

 

REKLAM ALANI