Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

Birleşik Rusya’nın yardımıyla Ulyanovsk’ta bir istihdam fuarı düzenlendi

Birleşik Rusya’nın yardımıyla Ulyanovsk’ta bir istihdam fuarı düzenlendi
REKLAM ALANI
30.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın yardımıyla Ulyanovsk’ta bir istihdam fuarı düzenlendi
2024

“Birleşik Rusya ile Kariyerim” parti projesi kapsamında düzenlendi
Tüm Rusya İstihdam Fuarı “Rus Çalışması” federal aşamasında. Fırsatlar Zamanı” etkinliğinde 160’tan fazla işveren açık pozisyonlarını bölge sakinlerine sundu. Toplamda 9 binden fazla boş pozisyon sunuldu.

Ayrıca herkes, mesleki eğitim ve ek mesleki eğitim alma olanağı da dahil olmak üzere, istihdam hizmetinin yardımıyla sağlanan hükümet hizmetleri ve destek önlemleri hakkında tavsiye alabildi. Ayrı olarak, gençlere yönelik istihdam ve kariyer rehberliğini hedefleyen platformlar da vardı.

“Bu etkinlik bölge sakinlerine becerilerine ve deneyimlerine uygun bir iş bulmanın yanı sıra potansiyel işverenlerle tanışma fırsatı veriyor. Doğrudan iletişim sayesinde kişisel iletişim kurmak ve birbirlerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak mümkündür. Ayrıca istihdam fuarı yeni açık pozisyonlar, aday gereklilikleri ve kariyer fırsatları hakkında bilgi edinmenize olanak tanır. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesi bölge ekonomisinin gelişmesine, nitelikli uzmanların çekilmesine ve yeni istihdam yaratılmasına katkıda bulunuyor,” diye paylaştı “Birleşik Rusya ile Kariyerim” parti projesinin bölge koordinatörü Svetlana Dubova .

“Birleşik Rusya ile Kariyerim” projesinin partinin halk programının emeğe adanmış geniş bir alanının parçası olduğunu hatırlatalım. Amacı, herkesin bilgi, yetenek ve becerilerini en iyi şekilde gerçekleştirebileceği koşulları yaratmaktır.

#BirleşikRusya ileKariyerim
#partiprojeleri
#Ulyanovsk bölgesi
#bölgeler
#iş fuarı
#iş
#Meşgul
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ulyanovske-pri-sodejstvii-edinoj-rossii-proshla-yarmarka-trudoustrojstva

 

REKLAM ALANI