Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev’den Zafer Bayramı’nı tebrik ederiz

Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev’den Zafer Bayramı’nı tebrik ederiz
REKLAM ALANI
09.05.2024
A+
A-

Olaylar

Akorda

Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev’den Zafer Bayramı’nı tebrik ederiz

9 Mayıs 2024

Sevgili yurttaşlar!

Büyük Zafer Bayramınızı tebrik ederiz!

 

 

 

9 Mayıs’ta, savaş alanlarından dönmeyen, topraklarımızda barış ve huzur adına canlarını feda edenlerin anısına başımızı eğiyoruz. Gazilere, yani ön cephedeki askerlere ve iç cephede çalışanlara haraç ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kazakistan ortak zafere, yeryüzünde adaletin ve özgürlüğün zaferine büyük katkı sağladı. Yurttaşlarımızın İkinci Dünya Savaşı sırasındaki askeri ve emek başarıları, genç nesil için inanılmaz bir cesaret ve gerçek vatanseverlik örneği teşkil ediyor.

 

 

 

 

Adanmışlıkları ve cesaretleri sayesinde bugün yaşayabildiğimiz, çalışabildiğimiz ve çocuk yetiştirebildiğimiz, gelecek için planlar yapıp uygulayabildiğimiz halkımızın oğullarını ve kızlarını her zaman hatırlayacağız ve onurlandıracağız.

 

 

 

Gazilerimize alçak selam!

Tüm yurttaşlara sağlık ve refah!

Bu büyük Gün her birimize barışı korumanın ve güçlendirmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatsın!

Zafer Bayramınız kutlu olsun!

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/pozdravlenie-glavy-gosudarstva-kasym-zhomarta-tokaeva-s-dnem-pobedy-845636

 

REKLAM ALANI