Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

DİYARBAKIRLI İŞ İNSANI ÖMER TEKİNER: GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

DİYARBAKIRLI İŞ İNSANI ÖMER TEKİNER: GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ
REKLAM ALANI
08.02.2023
A+
A-

 

Açıklama yok.

 

DİYARBAKIRLI İŞ İNSANI ÖMER TEKİNER: GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Diyarbakırlı İş İnsanı Ömer Tekiner, Ülkemizde yaşanan depremden sonra Baş sağlığı Mesajı yayınladı.

Ülkemizde yaşanan bu felaketten doIayı çok üzgünüz Türkiye’mizin başı sağ olsun devletimiz milletimiz var olsun diyor ve diyorum ki ey HDP ey PKK terör örgütü bu vahim felaketten ibret alın ve tövbe edin. Bu milletin bu vatanın bu insanların kanına girmeyin bire gafiller bütün Türkiyem zenginiyle fakiriyle askeriyle polisiyle tek yürek olup. Kürt Türk demeden varını yokunu seferber edip. Dik duruyor. Yeterin artık yeterin insanların kanına girmeyin kanına girdiğiniz insanların Anneleri, Babaları, Kardeşleri, Kızları, Kürt Türk demeden her şeylerini ekmeklerini aşların yorganlarını paylaşıyor yeterin yeterin devletimizin yanında olun Allahtan korkun yeter. Gün birlik ve beraberlik günü gün devletimizin yanında durma günü biz Diyarbakırlı iş Adamı Olarak her zaman devletimizin yanında yer almışızdır. Bugünde ne gerekiyorsa maddi ve manevi devletimizin yanındayız ve deprem anından itibaren elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İfadelerini kullandı.

Ayrıca Türkiye’mde yaşayan özellikle Kürt. Uyruklu kardeşlerime sesleniyorum amacı belirsiz onun bunun taşaronluğunu yapan terör örgütlerine inanmayın güvenmeyin desteklemeyin bu vatan bizim biz bize yeteriz. Dedi.

RABBİM MİLETİMİZDEN DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN YAŞASIN BİRLİĞİMİZ DİRİLİĞİMİZ DİYORUM.

ABDULLAH YİĞİT –ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI