Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
17.03.2023
A+
A-

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de Çanakkale Zaferidir. Çanakkale Zaferi, cihanı hayrette bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Canlarını feda ederek ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz; milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu eşsiz zaferle ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilinci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde nihai zafere ulaşılan Kurtuluş Savaşı’na da meşale olmuştur.

Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, mukaddes emanetinizi daha yükseklere taşıma gayreti verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI