Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

HALİLİYE BELEDİYESİ OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI İÇİN SAHADAYDI

HALİLİYE BELEDİYESİ OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI İÇİN SAHADAYDI
REKLAM ALANI
16.05.2022
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE BELEDİYESİ OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI İÇİN SAHADAYDI

 

Bir 5 kişi, ağaç, açık hava ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, kentte etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle ağaç devrilmelerinin yaşandığı bölgelerde olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını gece saatlerinde devam ettirdi.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına ile birlikte sahada çalışmalarını sürdürdü.

 

Bir 1 kişi, ayakta, ağaç ve açık hava görseli olabilir

 

Etkili olan olumsuz hava koşullarında vatandaşların etkilenmemesi için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ağaç devrilmelerinin yaşandığı bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bahçelievler Mahallesinde meydana gelen ağaç devrilmelerine karşı geç saatlere kadar sahada olan ekipler, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise devrilen ağaçların alandan uzaklaştırılmasını sağlayarak, sahadaki çalışmalara destek verdi.

Bir 3 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Öte yandan, Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi ilçede yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmek adına yoğun mesai harcadı. Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi, gece boyu gelen çağrıların dönüşünü sağladı.

 

 

 

 

REKLAM ALANI