Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

MEHMET DANAOĞLU `NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

MEHMET DANAOĞLU `NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

MEHMET DANAOĞLU `NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan “Çanakkale Zaferi”nin 108. Yıl dönümünde mukaddes vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale, bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği yerdir.

Azmin ve imanın teknolojiye galebe çaldığı tarihte eşine çok az rastlanan bu büyük destan, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüzbinlerce kahramanın eseridir.

Kahraman ecdadımız, bu öldürücü silahların tehdidine karşı iman dolu göğsünü siper etmiş, bir gül bahçesine girercesine din ve vatan uğruna şehit olmayı şeref bilmiştir. Milletimizin, en seçkin, en yetişmiş, en verimli nesillerini feda etme pahasına Çanakkale’de fitilini tutuşturduğu ateş, Kurtuluş Savaşını verecek gücü bulmamızı sağlamıştır.

Çanakkale Destanı; Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini, aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bu destanın her satırında isimsiz kahramanlar ve insanlık onuru vardır.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü nedeniyle, kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak, bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI