Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

MUSTAFA SERER`DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

MUSTAFA SERER`DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI

MUSTAFA SERER`DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Krediler Tahsis Müdür Yardımcısı Mustafa Serer, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mustafa Serer, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Milleti’nin köklü medeniyetinden beslenen vatan sevgisi ve disiplin anlayışıyla, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur ve düzenin sağlanması, milletimizin can ve mal güvenliğinin temini, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi görevleri başarıyla yerine getirmektedir.

Gecesini gündüzüne katarak, vazifesi uğruna ailesi başta olmak üzere her şeyinden fedakârlık eden polisimiz, üstün insani vasıflarıyla her zaman milletinin yanında olmuş, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlama adına büyük kahramanlıklar göstermiştir.

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle, millet olarak huzur ve güvenliğimizi temin eden Türk Polisine bir kez daha şükranlarımı sunuyor, şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Polislik gibi onurlu bir görev yaparak, İlimizin huzur kenti olmasının en büyük kahramanları olan tüm emniyet mensuplarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI