Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

Şampiyon Okçularımızdan Vali Sonel’ e Ziyaret

Şampiyon Okçularımızdan Vali Sonel’ e Ziyaret
REKLAM ALANI
26.08.2021
A+
A-

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında klasik yay bireysel kategorisinde Türkiye’ye ilk altın madalyayı kazandırarak şampiyon olan Milli Okçu Mete Gazoz ile karışık takımda Tokyo’da dördüncülük elde eden takım arkadaşı Yasemin Ecem Anagöz, Ordu Valisi Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.

Açıklama yok.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, beraberinde Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Okçuluk Milli Takımı Antrenörü Yusuf Göktuğ Ergin ve milli sporcuları çiçeklerle karşıladı ve onlara yöresel armağanlar ve birer cumhurlyet altını takdim etti.

Açıklama yok.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuncay Sonel, altın madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattığı için Mete Gazoz’u ve Yasemin Ecem Anagöz’ü tebrik etti.

Açıklama yok.

Vali Sonel, Olimpiyat tarihinde okçulukta ilk kez altın madalya alan Mete Gazoz’un ülkemizi ve milletimizi sevince boğduğunu ifade ederek, Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz’e başarılar diledi.

Açıklama yok.

“Milli Sporcularımızı Ordu’da görmekten son derece mutluyuz. İnşallah olimpiyatlarda bunun devamı gelir. Bu mutluluğun tarifi mümkün değil” diyen Vali Tuncay Sonel sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün de Ordu’muzda Minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonası başlayacak. İnşallah onların içerisinde de nice Meteler, nice Yaseminler çıkacak. Biz tekrar ülkemize, milletimize bu onuru, heyecanı yaşattığı için Mete evladımıza, olimpiyatta madalya alan tüm sporcularımıza ve hocalarına, ekibe, Sayın Bakanımıza ve her fırsatta destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza Ordu’dan selam ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Başarılarınız daim olsun.”

Açıklama yok.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ise Vali Tuncay Sonel’in kendilerini Ordu’da misafir etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın bu başarısı tabi ki ülkemize, milletimize çok büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Bugün bu sevinci, gururu burada Ordulular ile birlikte paylaşmaya geldik. Aynı zamanda Ordu’da bugün başlayacak olan Minikler Türkiye Şampiyonası Yarışmamız var. Orada da miniklerimizle bu sevinci, gururu paylaşacağız. Ordulu hemşerilerimize, Gençlik Spor İl Müdürümüze ve Sayın Valimize teşekkür ediyoruz bizi misafir ettikleri için. Bütün Ordulu hemşerilerimize selam ve saygılarımızı iletiyoruz” dedi.

Açıklama yok.

Okçuyluk Milli Takım Antrenörü Yusuf Göktuğ Ergin ise elde edilen başarının Ordu ilinde paylaşılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

Açıklama yok.

Ziyarette Ordu’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Okçu Mete Gazoz, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok güzel karşılandık. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açıklama yok.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında karışık takımda Tokyo’da dördüncülük elde eden Milli Okçu Yasemin Ecem Anagöz ise “Ordu’ya geldiğimiz için çok mutluyuz. Çok güzel karşılandık. Sayın Valimize teşekkür ediyorum ince düşüncesi ve bizi makamında ağırladığı için” dedi.

Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de hazır bulundu.

ABDULLAH YİĞİT-ORDU

REKLAM ALANI