Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

“ŞANLIURFA’NIN İYİLİĞE AÇILAN KAPISI” 10 BİN İHTİYAÇ SAHİBİNİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

“ŞANLIURFA’NIN İYİLİĞE AÇILAN KAPISI” 10 BİN İHTİYAÇ SAHİBİNİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR
REKLAM ALANI
31.01.2022
A+
A-

“ŞANLIURFA’NIN İYİLİĞE AÇILAN KAPISI” 10 BİN İHTİYAÇ SAHİBİNİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

 

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunduğu ‘Sosyal Market’ten her ay 10 bin ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanıyor.

Yardımlaşmayı market alışverişiyle geliştiren Büyükşehir Belediyesi, market içerisinde uygulamaya koyduğu puanlama sistemi ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Şanlıurfa’da yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında evlere kadar yardım kolileri ulaştıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bunun yanında koordinesindeki Sosyal Marketten de aylık 10 bin kişi faydalanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yardımlaşmayı market alışverişi konseptine uygun bir şekilde vatandaşlara ulaştırıyor. Puan sistemi ile yapılan market alışverişinde vatandaşların ihtiyaçları ön planda tutuluyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, puanlarına göre içerisinde temel gıda malzemelerinin yanı sıra temizlik ürünleri, kırtasiye malzemelerinin de bulunduğu Sosyal Marketten kartlarına yüklenen puanlarla alışveriş yapıyor.

Ev ve temel ihtiyaçlarını Sosyal Marketten karşılayan vatandaşlar, bu hizmeti Şanlıurfa’ya kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI