Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

Sezen Aksu imzası olan ‘Gel Günaha Girelim şarkısı ile bozdu

Sezen Aksu imzası olan ‘Gel Günaha Girelim şarkısı ile bozdu
REKLAM ALANI
17.08.2021
A+
A-

Seda Sayan sessizliğini bozdu…

Sahne ve televizyon dünyasının tartışılmaz en iyi ismi Seda Sayan müzikteki uzun süren sessizliğini Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan’ın ‘Aranjör’ adını verdiği albümü öncesi sözü ve müziğinde Sezen Aksu imzası olan ‘Gel Günaha Girelim şarkısı ile bozdu.

Açıklama yok.

Sözü ve müziği Sezen Aksu ve Soner Çınar‘a ait ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısını prodüktör ve aranjör Alper Atakan’ın düzenlemesiyle seslendiren Seda Sayan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle bu şarkıyla hasret giderecek.

Yıllar önce Emel Müftüoğlu‘nun seslendirdiği şarkı ile müzikseverlerden tam not alan şarkı için Seda Sayan’a sosyal medyada ‘Çağ atlatılmış’ yorumları yapıldı.

Açıklama yok.

Ünlü yönetmen Erkan Nas’ın kamerasının karşısına modellik ve oyunculukla kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Bilal Çelik ile geçen Seda Sayan yeni projesi için fotoğrafçı Safa Gülsoy‘un objektifine de birbirinden iddialı pozlar verdi. Sayan’ı klipte bu sefer hayli enerjik ve spor göreceğiz.

Seda Sayan‘nın yanı sıra Mehmet Erdem, Demet Akalın, İrem Derici, Ziynet Sali, Deniz Seki gibi birçok star ile çalışan ünlü prodüktör Alper Atakan, genç yeteneklere kurduğu müzik şirketi ile imkanlar sağlıyor.

Alper Atakan ‘Aranjör’ albümünün tüm dijital platformların listelerine ilk sıradan giren çıkış şarkısı İrem Derici ‘Affeder Mi Aşk Bizi? ‘nin ardından gelen Seda Sayan feat Alper Atakan ‘Gel Günaha Girelim’ den hemen sonra sırayla Berkay, Fettah Can, Hande Ünsal, Simge ve Ziynet Sali gibi birçok ünlü isim şarkıları müzikseverlerle buluşacak.

 

Seda Sayan yeni fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-y6yxFrG6t0

REKLAM ALANI