Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
15.10.2023
A+
A-

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü, kulağı konumundadır.

Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.

Bilindiği üzere, muhtarlarımızın en üst düzeyde kabulü, hem hak ettikleri konuma ve değere kavuşmalarına hem de demokrasimizin güçlenmesine, kökleşmesine ve sağlıklı bir temele oturmasına vesile olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın aylık ve haftalık periyotlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarımızla bir araya gelmesi, Sayın Bakanlarımızın muhtarlarımızla istişarelerde bulunması devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel nişanesidir.

19 Ekim, demokrasi tarihimiz açısından önemli bir gündür, devlet-millet bütünleşmesinin tescillendiği bir demokrasi bayramıdır. Bu önemli tarih, devletin millete bakışıdır. Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI