Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ

BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ
REKLAM ALANI
01.12.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’la birlikte, Eyyübiye Belediyesine bağlı Kitap Otakları’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret edip, öğrencilere eğitim seti hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’la birlikte, Eyyübiye Belediyesine bağlı Kitap Otakları’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret edip, öğrencilere eğitim seti hediye etti. Gençliğe ve eğitime verdiği destekle kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesine bağlı Kitap Otakları ve Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerle sık sık bir araya geliyor. Başkan Kuş son olarak beraberinde, İl Milli Eğitim Müdürümüz Fevzi Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Demir, Meclis Üyeleri Hasan Karataş ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop’la birlikte Eyyübiye Belediyesine bağlı Kitap Otaklarında gençlerle bir araya geldi. Gençlerle yakından ilgilenen Başkan Kuş ve beraberindekiler LGS sınavına hazırlanan gençlere eğitim seti hediye etti.

Her platformda gençeliği desteklemeye devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Her platformumda gençlerimizi önemsediğimizi onlar için pozitif ayrımcılık yaptığımızı ifade ediyorduk. Bugün İl Milli Eğitim Müdürü ile Kitap Otaklarını gezdik. 2022 yılı sonu itibari ile evlatlarımıza en az 3 kitap otağı kazandıracağımızın sözünü veriyoruz. Çocuklarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Eyyübiye Belediyesi olarak bütün gayretlerimizi evlatlarımız, çocuklarımız için seferber etmeye devam edeceğiz. “dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ise eğitime sunduğu destekten dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Hem örgün eğitim gören hem de Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz açısından Eyyübiye Belediyemiz çok büyük imkan sağlamışlar. Hem kütüphane ile hem de soru kitapçık ile desteklemişler ve hem de deneme sınavları ile destekleyici projeler yapmışlar. Çalışma ortamlarının güzelliği çok önemli. Çocuklarımız açısından güvenilir, temiz ferah ve çok cazip bir yer. Eyyübiye’de yaşayan çocuklarımız için çok güzel bir imkan sağlanmış. Evlatlarımızın burayı çok iyi kullanması lazım. Bunun sağlanmasında emeği geçen Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine çok teşekkür ederim.” Dedi.

REKLAM ALANI