Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneğinden Kerkük’te çıktık yola, Bakü’de verdik mola!

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneğinden Kerkük’te çıktık yola, Bakü’de verdik mola!
REKLAM ALANI

Kerkük’te çıktık yola, Bakü’de verdik mola!

3 Kasım 2021’de Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği, “Çarşamba sohbetleri” kapsamında “Kerkük’te çıktık yola, Bakü’de verdik mola” konulu bir sohbet gerçekleştirdi.

Görüşmeyi Kerkük Türkleri Zeynalabdin Kehye ve Hüseyin Şükür gerçekleştirdi. 50’den fazla genç ve dernek üyesinin katıldığı etkinlikte sohbetin ardından katılımcıların soruları yanıtlandı. Etkinliğin sonunda konuşmacılara Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın tarafından teşekkür sertifikası verildi.

Not etmek gerekir ki, “Çarşamba sohbetleri” her hafta, haftanın Çarşamba günleri saat 20.00’de yapılmaktadır. Her hafta farklı konuklar tarafından farklı konularda eğitimler ve seminerler düzenlenmektedir. Geçen hafta Eskişehir’in yerel televizyon kanallarından EsTV’nin Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel, “Medyanın Gücü ve Günümüzde Medya Kavramı” konulu bir konuşma yaptı.
Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği 2010 yılında kurulmuştur. Ana amacı Azerbaycan gerçeğini dünyaya aktarmak olan dernek, bugüne kadar Azerbaycan’ın tarihini ve kültürünü tanıtan yüzlerce projeyi hayata geçirdi.

REKLAM ALANI