Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
REKLAM ALANI
13.06.2021
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, Jandarma Teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kıran, Gücünü yasalardan, desteğini ise milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız; vatan savunmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında üstün bir hizmet anlayışıyla 182 yıldır görev yapmaktadır.

Jandarma Teşkilatı, güvenlik ve asayişin sağlanması, şuç işlenmesinin önlenmesi, ülkemizde düzenin sağlanması, terörle ve kaçakçılıkla mücadele gibi önemli görevleri üstün hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatı olacaktır.

Ülkemizin geçirdiği tüm kritik dönemlerde olduğu gibi günümüzde de Jandarma Teşkilatı, koronavirüsle (Covid-19) mücadelede etkin rol üstlenerek vatandaşlarımızın sağlığı, ülkemizin selameti için gerekli mücadeleyi vererek, her türlü tedbiri almaktadır.

Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluşunun 182. yıl dönümünü kutlar, İl Jandarma Komutanlığı personelimiz başta olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. Vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Allah, kahraman güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI