Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

KARAKÖPRÜ’DE GENÇLER YAZILIM ÖĞRENİYOR

KARAKÖPRÜ’DE GENÇLER YAZILIM ÖĞRENİYOR
REKLAM ALANI
01.12.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ’DE GENÇLER YAZILIM ÖĞRENİYOR

Karaköprü Belediyesi açtığı ‘Yazılım Geliştirme ve Bilgisayar Programlama Teknikleri’ kursunda gençlere geleceğin mesleklerinden olan yazılım ve programlama eğitimi veriyor

 

Karaköprü Belediyesi eğitime katkı sunmak ve gençliğe destek için kurs ve eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi ile birlikte ortak yürütülen çalışma ile Battani Havacılık, Uzay ve Bilim Merkezinde bulunan Robotik Kodlama ve Bilgisayar sınıfında gençler için ‘Yazılım Geliştirme ve Bilgisayar Programlama Teknikleri’ eğitimi veriliyor.

Geleceğin en gözde mesleklerinden olan yazılım geliştirme konusunda verilen eğitimle birlikte gençler kendisini geliştirmek için gereken temel yöntemleri yenilikçi bir yaklaşım ve eğitim ile öğreniyorlar.

Bilgisayar Programla Teknikleri eğitimini veren Eğitmen Miyaser Görgü, gençlere geleceğin mesleği olan yazılım dili ve programlama teknikleri konusunda temel eğitimleri verdiklerini belirterek çok verimli bir kurs olduğunu dile getirdi. Eğitmen Görgü, bu imkanları sağlayan ve gençlerin teknolojiyle buluşmasına vesile olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Hafta içi her gün gerçekleşen kursta 20 öğrenci eğitim görürken, 17.00 – 21.00 saatleri arasında ders yapılıyor. Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere “Millî Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi tarafından onaylı Bilgisayar Programlama Teknikleri Sertifika Belgesi” verilecek.

Öte yandan kursa başvurmak isteyen gençlerin Battani Havacılık, Uzay ve Bilim Merkezine veya 444 9 657 nolu Beyaz Masa birimine başvurabileceği öğrenildi.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI