Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.10.2023
A+
A-

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Cumhuriyetimizin kuruluşun 100’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyet’imizin 100. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Tarihi boyunca büyük kahramanlıklar gösteren Türk Milletinin kendi vatanı üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulduğu bir eser olan Cumhuriyet’imiz, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için attığımız adımların en önemlisidir.

Aziz Milletimiz, Cumhuriyet’imizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Bugün geldiğimiz noktadan, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz; Cumhuriyet’ini ve millî egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olduğumuz değerlere bağlılığını devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Tüm Ağrılı hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”

 

REKLAM ALANI