Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

Murmansk bölgesinde, “Birleşik Rusya”, “kırmızı bölge” doktorları için açık yüzme seansları düzenledi

Murmansk bölgesinde, “Birleşik Rusya”, “kırmızı bölge” doktorları için açık yüzme seansları düzenledi
REKLAM ALANI
17.01.2022
A+
A-

Murmansk bölgesinde, “Birleşik Rusya”, “kırmızı bölge” doktorları için açık yüzme seansları düzenledi

Kola Merkez Bölge Hastanesinin yüz çalışanı, Ocak 2022’den itibaren Kola’daki Gulfstream havuzunu ziyaret edebilecek.
Bu istek doktorların kendileri tarafından yapıldı. Kola ilçesi yönetim başkanı, partinin yerel şube sekreteri Alexander Likholat’ın girişimiyle “Doktorlara teşekkürler” adlı parti eylemi kapsamında serbest yüzme seansları düzenlendi .

Ona göre bu eylem tek seferlik bir olay değil, covid hastanesi açık olduğu sürece devam edecek.

Alexander Likholat, “Doktorlar haftada dört kez onlar için uygun bir zamanda gelebilsin diye grup ziyaretlerinden kasıtlı olarak uzaklaştık” dedi.

Bugüne kadar, kuzeylilerin yaşamı için her gün savaşan Kola Merkez Bölge Hastanesinin “kırmızı bölgesinde” 100’den fazla uzman çalışıyor. Onlardan biri, Dmitry Kremenish , bir bekçi hemşiresidir.

“İki yıldır kırmızı bölgedeyim. Yalan söylemeyeceğim – bu zor iş. Havuza yapılacak bir ziyaret, geçiş yapmamıza ve gerçekten rahatlamamıza yardımcı olacaktır. Organizatörlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Buna karşılık, Birleşik Rusya gönüllü merkezi başkanı Senatör Tatyana Sakharova , bunun doktorlara destek veren tek parti etkinliği olmadığını vurguladı.

“Doktorlara Teşekkür kampanyası kapsamında gönüllüler, doktor çocuklarına eğitim veriyor ve hastane çağrı merkezlerinin işleyişini sağlıyor. Hayırsever geziler, “kırmızı bölge” çalışanlarına içme suyu ve sıcak yemek transferi kampanyaları, paketlerin hastanelere teslimatı düzenleniyor. Bu çalışmaya devam edeceğiz, başka türlü olamaz” dedi.

Mayıs 2021’de “Çocuk Sporları” adlı parti projesine göre Kola’da yüzme havuzlu bir spor ve rekreasyon kompleksi inşa edildiğini hatırlayın. Sadece yerel sakinler arasında çok popüler değil, insanlar buraya Murmansk’tan geliyor. Ekim 2021’den bu yana, spor kompleksi temelinde, şu anda 7 ila 14 yaş arası 200’den fazla çocuğun katıldığı Çocuk ve Gençlik Spor Okulu’nun yüzmede ücretsiz bir çocuk bölümü başlatıldı. Havuz ayrıca ilçedeki tüm öğrenciler için okul beden eğitimi derslerine de ev sahipliği yapıyor. Ayrıca belediye kurumu, savaş gazileri ve savaş çocukları için ücretsiz oturumlar sağlamaktadır.

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-murmanskoj-oblasti-edinaya-rossiya-organizovala-otkrytye-seansy-plavaniya-dlya-medikov-krasnoj-zony

REKLAM ALANI