Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

sahnelerin başarılı ve sevilen yüzü Tamer Acar, ilk profesyonel çalışması ”Affet Beni

sahnelerin başarılı ve sevilen yüzü Tamer Acar, ilk profesyonel çalışması ”Affet Beni
REKLAM ALANI
25.02.2022
A+
A-

Sahnelerin sevilen ismi Tamer Acar’ın ilk şarkı heyecanı İzmir’in güzel sesinden ilk şarkı

Açıklama yok.

İzmir’de doğup büyüyen, sahnelerin başarılı ve sevilen yüzü Tamer Acar, ilk profesyonel çalışması ”Affet Beni”yi müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Açıklama yok.

Uzun yıllardır çeşitli mekanlarda sahne alan, geniş repertuvarıyla ve eğlenceli sahnesiyle misafirlerine doyumsuz eğlenceler sunan Tamer Acar’ın, sözü ve müziği kendisine ait olan “Affet Beni” şarkısının düzenlemesi ise Erkan Hıdırbozan imzası taşıyor.

Açıklama yok.

Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan genç sanatçının bir yanı öğretmen olmayı arzu ederken, bir yanı hep şarkı söylemek istedi. Çocukluk yıllarından itibaren müziğe karşı büyük ilgi duymuş olup, üniversite yıllarında çeşitli eğlence mekanlarında sahne almaya başladı. Müziğe olan sevgisini aynı zamanda şarkı sözü yazarak ve beste yaparak sürdüren sanatçı şu anda iki hayalini de gerçekleştirdi.Açıklama yok.

Tamer Acar, hem İngilizce öğretmeni olarak hem de solist olarak İzmir’de yaşamaya devam ediyor. Sözleriyle dinleyicisinin kalbine dokunacak şarkının klibi de İzmir Foça’nın güzelliklerini gözler önüne sererken, soğuk kış günlerinde dinleyicisinin evlerinin kapılarını aralayarak içini ısıtacak.

Açıklama yok.

”Affet Beni”nin etkileyici görüntülerden oluşan klibinin yönetmenliğini de Faik Apaydın üstlendi. Tamer Acar’ın yeni projesi ”Affet Beni” Seyhan Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI