Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C

TÜMKUV GAZİANTEP İL BAŞKANI CENGİZ GİDER`DEN FİLİSTİN’E DESTEK MESAJI

TÜMKUV GAZİANTEP İL BAŞKANI CENGİZ GİDER`DEN FİLİSTİN’E DESTEK MESAJI
REKLAM ALANI
11.10.2023
A+
A-

TÜMKUV GAZİANTEP İL BAŞKANI CENGİZ GİDER`DEN FİLİSTİN’E DESTEK MESAJI

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Gaziantep İl Başkanı İş İnsanı Cengiz Gider, İsrail – Filistin savaşında Filistin’e destek mesajı yayınladı.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Gaziantep İl Başkanı Cengiz Gider Mesajında şu ifadelere yer verdi;

İsrail’in ‘girilemez’ dediği kalelerini kardeşlerimiz başlarına yıktılar. Zafer kokusu geliyor. Sadece zalim İsrail ile sınırlı kalmayacak Allah’ın izniyle. Destanların para ve silahla, süper güçlerle yazılmadığını, imanla, ihlasla, gayretle, şehadetle yazıldığını gördük. Sosyal medyada Filistinli kardeşlerimizin cihadına gölge düşürmek için, orada sivil insanları katlediyormuş gibi gösteriyorlar. Siz İsrail ile karıştırıyorsunuz. Biz Müslümanlar öyle bir inanca sahibiz ki savaş hukukumuz bile Siyonistlerin barış hukukundan daha merhametlidir. Mazlum olan hiç kimseye el uzatmayız. Mücadelelerinin süreceğini belirterek, “Mehmetçiğin Gazze’ye, Filistin’e gönderilmesini talep ediyoruz. Gazamız, mücadelemiz mübarek olsun.” Her zaman olduğu gibi bugün de Müslüman Filistin kardeşlerimizin yanındayız. Tüm dualarımız Filistinli kardeşlerimiz için. dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI